Vrijdag 17 april 2020 vanaf 20:00 Live

Quarantaine Quiz

Nu het coronavirus ons allemaal aan huis gebonden heeft organiseren wij de Grote Online Quiz. Je kunt mee doen met je telefoon en bekijk ons via internet. De volledige opbrengst gaat naar het Rode Kruis!

Quarantaine Quiz

Nu het corona virus ons allemaal aan huis gebonden heeft organiseren wij de Quarantaine Quiz. Je kunt mee doen met je telefoon en bekijkt ons via internet. De volledige opbrengst gaat naar het Rode Kruis! Alle eventuele kosten die dit evenement met zich mee brengt zullen wij nemen en dragen als vereniging.

Wat kun je verwachten? Het zal een avond zijn gepresenteerd door één van onze leden. Hier zullen we met een gezellige sfeer, een hapje en een drankje over het internet proberen de juiste sfeer binnen te brengen. Op het scherm zullen we de quiz presenteren die zal bestaan uit 12 categorieën. Aan het eind van de rit zullen we de winnaar belonen met een leuke prijs en daarnaast zullen we direct bekend maken wat het opgehaalde geld voor het Rode Kruis is.

Om mee te kunnen doen heb je je mobiel nodig. Hierop kun je de antwoorden invullen die op het scherm te zien zijn. Om het scherm te kunnen zien moet je een laptop, Ipad, andere telefoon, computer of verbinding met chromecast naar je TV hebben. Je heb dus 2 apparaten nodig om mee te doen, 1 om te kijken, 1 om te bedienen.

De kosten voor de Quiz zijn € 5,00 per deelname. Dit volledige bedrag inclusief alle eventuele donaties tijdens de stream zullen worden gedoneerd aan het Rode Kruis. Wij hopen buiten een mooi bedrag dat er vooral heel veel plezier aan de avond beleefd wordt. Let op. Ga je bij elkaar zitten om je kansen en gezelligheid te vergroten? Denk dan wel aan de RIVM richtlijnen waarbij wij voornamelijk benadrukken niet meer dan 3 personen en denk aan de 1,5 meter.

Edit 17/04 om 16:02:
De inschrijving voor de quiz van vanavond is gesloten.
Je kunt nog wel de quiz bekijken. Hoe lees je hier, veel plezier vanavond allemaal!

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2020. All Rights Reserved. Twaalfde Man.